ANUNT Concurs de recrutare pentru ocuparea a 1 (una) funcţie publică de execuţie vacantă

COMPARTIMENTUL JURIDIC ŞI RESURSE UMANE

Nr. 4380 / 05.04.2023

 

ANUNȚ CONCURS

             Având în vedere prevederile art. 618 alin. (1) lit. b) din O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare și a Hotarârii Guvernului nr. 611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea şi dezvoltarea carierei funcţionarilor publici, cu modificările și completările ulterioare, vă înștiințăm că DIRECŢIA SANITARĂ VETERINARĂ şi pentru SIGURANŢA ALIMENTELOR MEHEDINȚI organizează la sediul instutuției din localitatea DROBETA TURNU SEVERIN, str.Carol Davila nr. 1, jud.MEHEDINȚI , concurs de recrutare pentru ocuparea a 1 (una) funcţiei publică de execuţie vacantă :

consilier, clasa I, grad profesional superior, Serviciul Control Oficial Siguranța Alimentelor – Compartimentul Control Oficial Alimente de Origine Animală din cadrul DSVSA MEHEDINȚI – ID post: 269413.

Durata normală a timpului de muncă este de 8 ore/zi, 40 ore/săptămână.

Calendarul de desfășurare a concursului:

  1. selecția dosarelor de concurs, în termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data expirării termenului de depunere a dosarelor;
  2. proba scrisă, în data de 06.06.2023 ora 11,00 la sediul DIRECŢIEI SANITARĂ VETERINARĂ şi pentru SIGURANŢA ALIMENTELOR MEHEDINȚI din localitatea DROBETA TURNU SEVERIN, str. Carol Davila, nr. 1 , jud.MEHEDINȚI;
  3. proba interviu, în termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise, la sediul instituției, pentru candidații care au obținut la proba scrisă minimum 50 puncte;

 

Dosarele de înscriere la concurs se depun la secretariatul DIRECȚIEI SANITARE VETERINARE ȘI PENTRU SIGURANȚA ALIMENTELOR MEHEDINȚI, str. Carol Davila, nr.1, localitatea Drobeta Turnu Severin, judeţul MEHEDINȚI ,în maxim 20 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a instituției și pe site-ul Agenției Naționale a Funcționarilor Publici, respectiv în perioada 02.05.2023 – 22.05.2023 (inclusiv), de luni până joi între orele 8.30-17.00 şi vineri între orele 8.30-14.30.

 

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conțină în mod obligatoriu următoarele documente:

 

  1. formularul de înscriere ;
  2. curriculum vitae, modelul comun european;
  3. copia actului de identitate;
  4. copii ale diplomelor de studii, certificatelor şi altor documente care atestă efectuarea unor specializări şi perfecţionări;
  5. copia carnetului de muncă şi după caz, a adeverinţei eliberate de angajator pentru perioada lucrată, care să ateste vechimea în muncă şi ,după caz,în specialitatea studiilor necesare ocupării funcției publice;
  6. copia adeverinţei care atestă starea de sănătate corespunzătoare, eliberată cu cel mult 6 luni anterior derulării concursului de către medicul de familie al candidatului;
  7. cazierul judiciar;
  8. declaraţia pe propria răspundere,prin completarea rubricii corespunzătoare din formularul de înscriere ,sau adeverința care să ateste lipsa calităţii de lucrător al Securităţii sau colaborator al acesteia,în condițiile prevăzute de legislația respectivă.

 

Copiile de pe actele de mai sus se prezintă în copii legalizate sau însoţite de documentele originale, care se certifică pentru conformitate cu originalul de către secretarul comisiei de concurs.

 

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 465 alin. (1) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare.

(1) Poate ocupa o funcţie publică persoana care îndeplineşte următoarele condiţii:

  1. a) are cetăţenia română şi domiciliul în România;
  2. b) cunoaşte limba română, scris şi vorbit;
  3. c) are vârsta de minimum 18 ani împliniţi;
  4. d) are capacitate deplină de exerciţiu;
  5. e) este apt din punct de vedere medical şi psihologic să exercite o funcţie publică. Atestarea stării de sănătate se face pe bază de examen medical de specialitate, de către medicul de familie, respectiv pe bază de evaluare psihologică organizată prin intermediul unităţilor specializate acreditate în condiţiile legii;
  6. f) îndeplineşte condiţiile de studii şi vechime în specialitate prevăzute de lege pentru ocuparea funcţiei publice;
  7. g) îndeplineşte condiţiile specifice, conform fișei postului, pentru ocuparea funcţiei publice;
  8. h) nu a fost condamnată pentru săvârşirea unei infracţiuni contra umanității, contra statului sau contra autorităţii, infracţiuni de corupţie sau de serviciu, infracțiuni care împiedică înfăptuirea justiţiei, infracțiuni de fals ori a unei infracțiuni săvârșite cu intenție care ar face-o incompatibilă cu exercitarea funcției publice, cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea, amnistia post-condamnatorie sau dezincriminarea faptei;
  9. i) nu le-a fost interzis dreptul de a ocupa o funcţie publică sau de a exercita profesia ori activitatea în executarea căreia a săvârşit fapta, prin hotărâre judecătorească definitivă, în condiţiile legii;
  10. j) nu a fost destituită dintr-o funcţie publică sau nu i-a încetat contractul individual de muncă pentru motive disciplinare în ultimii 3 ani;
  11. k) nu a fost lucrător al Securităţii sau colaborator al acesteia, în condiţiile prevăzute de legislaţia specifică.

 

Condițiile de participare la concursul de recrutare:

 

Condiţiile de studii pentru funcția publică de execuție vacantă de consilier consilier, clasa I, grad profesional superior, Serviciul Control Oficial Siguranța Alimentelor –Compartimentul Control Oficial Alimentede Origine Animală din cadrul DSVSA MEHEDINȚI –ID post: 269413

 

Studii de specialitate:

 

– studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, în domeniul fundamental: științe biologice și biomedicale, ramura de științe: medicină veterinară, domeniul de licență: medicină veterinară, specializarea:  medicină veterinară.

 

Condiţiile de vechime:

 – minim 7 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de execuţie.

 

Bibliografie:

 

1.Constituţia României, republicată.

2.Ordonanţa Guvernului nr. 137/2000 privind prevenirea şi sancţionarea tuturor formelor de discriminare, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

  1. Legea nr. 202/2002 privind egalitatea de şanse şi de tratament între femei şi bărbaţi, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

4.Titlul I şi II ale părţii a VI-a din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 57/2019, cu modificările şi completările ulterioare

  1. REGULAMENTUL (CE) NR. 178/2002 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 28 ianuarie 2002 de stabilire a principiilor și a cerințelor generale ale legislației alimentare, de instituire a Autorității Europene pentru Siguranța Alimentară și de stabilire a procedurilor în domeniul siguranței produselor alimentare,cu modificările și completările ulterioare.
  2. REGULAMENTUL (CE) NR. 852/2004 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 29 aprilie 2004 privind igiena produselor alimentare.

7.REGULAMENTUL (CE) NR. 853/2004 de stabilire a unor norme specifice de igienă care se aplică alimentelor de origine animală.

8.ORDIN ANSVSA nr.35/2016, pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a   Programului de supraveghere și control în domeniul siguranței alimentelor, cu modificările și completările ulterioare.

9.ORDIN ANSVSA nr. 111/2008 privind aprobarea Normei sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor privind procedura de înregistrare sanitară veterinară şi pentru siguranţa alimentelor a activităţilor de obţinere şi de vânzare directă şi/sau cu amănuntul a produselor alimentare de origine animală sau nonanimală, precum şi a activităţilor de producţie, procesare, depozitare, transport şi comercializare a produselor alimentare de origine nonanimală, cu modificările și completările ulterioare.

10.ORDIN MAPDR/ANSVSA/MS/ANPC nr.772/68/859/442/2005 pentru aprobarea Normei privind Sistemul rapid de alertă pentru alimente şi furaje.

11.REGULAMENTUL (CE) NR. 2073/2005 privind criteriile microbiologice pentru produsele alimentare, cu modificările și completările ulterioare .

12.HG 984/2005 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor la normele sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor, cu modificările și completările ulterioare.

13.REGULAMENTUL (UE) 2017/625 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI privind controalele oficiale și alte activități oficiale efectuate pentru a asigura aplicarea legislației privind alimentele și furajele, a normelor privind sănătatea și  bunăstarea animalelor, sănătatea plantelor și produsele de protecție a plantelor.

  1. REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI privind  informarea   consumatorilor   cu   privire   la   produsele   alimentare , cu modificările și completările ulterioare .

15.ORDINUL ANSVSA nr. 10/2008 privind aprobarea normei sanitare veterinare care  stabilește procedura pentru marcarea și certificarea sanitară veterinară a cărnii proaspete și marcarea produselor de origine animală destinate consumului uman , cu modificările și completările ulterioare.

Tematică :

  1. Drepturi, libertăţi şi îndatoriri fundamentale.

2.Reglementări privind respectarea demnităţii umane, protecţia drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale omului, prevenirii şi combaterii incitării la ură şi discriminare.

3.Reglementări privind egalitatea de șanse și de tratament între femei și bărbați.

4.Reglementări în domeniul funcției publice.

5.Regulamentul (UE) 178/2002 de stabilire a principiilor și cerințelor generale ale legislației sanitare veterinare , de instituire a Autorității Europene pentru Siguranța Alimentelor și de stabilire a procedurilor în domeniul siguranței produselor alimentare: Secțiunea 4:Art.14 –Cerințe pentru siguranța produselor alimentare, Art.18-Trasabilitatea, Art.19-Responsabilități în domeniul produselor alimentare, operatorii din sectorul alimentar.

6.Reguli generale pentru igiena produselor alimentare și cerințele generale de igienă în domeniul produselor alimentare.

7.Regulamentul(UE) 853/2004 de stabilire a unor norme specifice de igiena care se aplică alimentelor de origine animală: Anexa II-Cerințe privind mai multe produse de origine animală- Secțiunea I- Marca de identificare; Secțiunea III- Informații privind lanțul alimentar;Anexa III Cerințe specifice: Secțiunea I-carne de ongulate domestice,Sectiunea V-carne tocată, preparate din carne și carne separată mecanic, Secțiunea VI-Produse din carne, Secțiunea IX-lapte crud, colostru, produse lactate și produse pe baza de colostru, Sectiunea X-ouă și produse din ouă.

8.Aplicarea Programului de supraveghere și control în domeniul siguranței alimentelor de origine animală.

9.Aspecte privind  procedurile de înregistrare sanitară veterinară şi pentru siguranţa alimentelor a activităţilor de obţinere şi de vânzare directă şi/sau cu amănuntul a produselor alimentare de origine animală sau nonanimală, precum şi a activităţilor de producţie, procesare, depozitare, transport şi comercializare a produselor alimentare de origine nonanimală;

10.Aspecte privind modul de operare în Sistemul Rapid de Alertă , criterii de bază ale notificarii și informării ,clasificarea notificarilor și tipuri de pericole notificate prin Sistemul Rapid de Alertă.

11.Modalitatea de stabilire a criteriilor de siguranță și a criteriilor de igienă pentru produsele alimentare.

12.Sancționarea operatorilor economici la încălcarea normelor sanitare veterinare în vigoare – art. 4, art.6, art.7, art.10, art.11, art.14.

13.Tipuri de controale și alte activități oficiale efectuate pentru a asigura aplicarea legislației privind alimentele și furajele, a normelor privind sănătatea și  bunăstarea animalelor, sănătatea plantelor și produsele de protecție a plantelor.

14.Cerințe legislative generale privind informațiile referitoare la produsele alimentare , responsabilitățile operatorilor din sectorul alimentar și  informații obligatorii referitoare la produsele alimentare.

15.Ordin ANSVSA nr. 10/2008 privind aprobarea normei sanitare veterinare care stabileste procedura pentru marcarea și certificarea sanitară veterinară a carnii proaspete și marcarea produselor de origine animală destinate consumului uman , cu modificările și completările ulterioare –Capitolul III-Marcarea de sănătate a cărnii proaspete; Capitolul IV-Marcarea de identificare a produselor de origine animală.

 Atribuțiile prevăzute în fişa postului de consilier, clasa I, gradul profesional superior, Serviciul Control Ofoicial Siguranta Alimentelor-Compartimentul Control Oficial Alimente de Origine Animala  din  cadrul D.S.V.S.A. MEHEDINȚI

  1. realizează controale oficiale, în domeniul alimentelor de origine animală, în conformitate cu Programele de Supraveghere şi Control aprobate de A.N.S.V.S.A. şi Programul Naţional Cadru de Control în domeniul de competenţă, întocmeşte raportările specifice şi le transmite la A.N.S.V.S.A.;
  2. răspunde de elaborarea şi transmiterea, spre verificare, șefului Serviciului Control Oficial Siguranța Alimentelor, a proiectului de Plan cifric anual, în conformitate cu prevederile Programului de supraveghere şi control în domeniul siguranţei alimentelor de origine animală în vigoare – sectiunea ”Controlul Oficial al Unitatilor Înregistrate Sanitar Veterinar”;
  3. monitorizează şi răspunde de realizarea Planului cifric anual aprobat în conformitate cu prevederile Programului de supraveghere şi control în domeniul siguranţei alimentelor de origine animală în vigoare – sectiunea ”Controlul Oficial al Unitatilor Înregistrate Sanitar Veterinar”;
  4. răspunde de întocmirea si transmiterea raportărilor privind rezultatele controalelor oficiale efectuate in domeniul ”Controlul Oficial al Unitatilor Înregistrate Sanitar Veterinar”, conform solicitarilor ANSVSA , cu respectarea termenelor impuse si a formatului de raportare;
  5. controlează respectarea normelor privind siguranţa alimentelor în toate unităţile care produc, prelucrează, procesează, depozitează, transportă, distribuie, valorifică şi comercializează alimente de origine animală şi răspunde de aplicarea măsurilor corective care se impun;
  6. verifică condiţiile care au stat la baza autorizării unităţilor atunci când desfăşoară controale oficiale; în cazul în care se identifică nereguli grave, de natură să producă prejudicii consumatorilor, va lua măsuri de sistare a producţiei/activității în respectiva unitate. În cazul în care operatorul din sectorul alimentar nu este în măsură să furnizeze garanţii adecvate cu privire la producţia viitoare, va declanşa procedurile de retragere a autorizării unităţii sau de suspendare a autorizării unităţii, în cazul în care operatorul din alimentar poate garanta că va rezolva deficienţele într-un termen rezonabil;
  7. răspunde de aplicarea măsurilor de soluţionare a notificărilor de alertă S.R.A.A.F în cazul unităţilor din domeniul alimentar care produc, procesează, depozitează, transportă, distribuie, valorifică şi/sau comercializează produse de origine animală; in cadrul echipei S.R.A.A.F constituita la nivelul judetului Mehedinti este înlocuitorul responsabilului cu gestionarea alertelor pe domeniul alimentelor de origine animala;
  8. efectuează expertiza produselor de origine animală în unităţile care produc, procesează, depozitează, comercializează, transportă şi/sau distribuie produse de origine animală, inclusiv prin prelevare de probe în vederea examenului de laborator al produselor de origine animală;
  9. efectuează controalele oficiale prin metode şi tehnici adecvate, în conformitate cu prevederile legislaţiei în vigoare, precum şi cu procedurile şi ghidurile aprobate de A.N.S.V.S.A.;
  10. stabileşte şi dispune aplicarea măsurilor de reţinere oficială/sechestru, de retragere şi/sau distrugere a produselor şi subproduselor alimentare sau nedestinate consumului uman, de origine animală respectând prevederile legislaţiei în vigoare din domeniul sanitar – veterinar şi al siguranţei alimentelor, în urma controlului oficial, şi verifică modul de realizare a acestor măsuri, precum şi modul de corectare a neconformităţilor care au determinat aplicarea acestor măsuri;
  11. aplică sancţiuni contravenţionale principale şi complementare şi poate propune directorului executiv al D.S.V.S.A. MEHEDINTI suspendarea şi/sau interzicerea activităţii unităţilor supuse autorizării/înregistrării sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor, în urma constatării deficienţelor/neconformităţilor în controlul oficial efectuat, în conformitate cu prevederile legale;
  12. răspunde de întocmirea corectă, potrivit legislaţiei specifice, a Procesului-verbal de constatare şi sancţionare a contravenţiilor la normele sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor;
  13. intervine conform competentelor, în cazul aparitiei toxiinfectiilor alimentare, la întocmirea anchetelor epidemiologice precum și în gestionarea crizei, şi stabileşte împreună cu autorităţile şi instituţiile competente strategia necesară combaterii epidemiei , în conformitate cu normele stabilite de A.N.S.V.S.A. şi legislaţia în vigoare;
  14. întocmeşte documentele referitoare la suspiciunile/confirmările zoonozelor, pe întreg lanţul alimentar şi le supune spre avizare directorului executiv adjunct şi spre aprobare directorului executiv;
  15. transmite la A.N.S.V.S.A./D.S.V.S.A. datele şi documentele referitoare la suspiciunile/confirmările zoonozelor, pe întregul lanţ alimentar, aprobate de Directorul executiv al D.S.V.S.A MEHEDINTI;
  16. transmite la institutele naţionale veterinare de referinţă probele, datele şi documentele referitoare la suspiciunile/confirmările zoonozelor, pe întregul lanţ alimentar, cu aprobarea directorului executiv;
  17. realizează acţiunile specifice şi răspunde de sistemul de monitorizare şi raportare în domeniul zoonozelor şi agenţilor zoonotici, conform legislaţiei specifice în vigoare;
  18. monitorizează, analizează şi răspunde de comunicarea informaţiilor cu privire la zoonoze, în conformitate cu normele stabilite de A.N.S.V.S.A. şi legislaţia în vigoare;
  19. monitorizează şi controlează modul în care se respectă prevederile legale referitoare la subprodusele animale ce nu sunt destinate consumului uman, pe domeniul specific de activitate;
  20. controlează respectarea legislaţiei sanitar-veterinare în vigoare, cu privire la ecarisarea teritoriului, la igienizarea incintelor, la colectarea, transportul, manipularea, depozitarea, utilizarea şi eliminarea SNCU, inclusiv în ceea ce priveşte funcţionarea unităţilor implicate în neutralizarea SNCU din cadrul unităţilor de abatorizare/procesare pe teritoriul de competenţă al D.S.V.S.A. MEHEDINTI;
  21. controlează implementarea procedurilor privind buna practică de igienă şi aplicarea principiilor HACCP de către operatorii economici, pe domeniile specifice de activitate;
  22. asigură realizarea şi monitorizarea acţiunilor specifice din Planul Naţional de Control Reziduuri şi Planul de monitorizare şi control al contaminanţilor;
  23. dispune remedierea deficienţelor constatate în urma controalelor realizate, inclusiv reexpedierea produselor neconforme;
  24. realizează evaluarea unităţilor autorizate/înregistrate sanitar veterinar şi pentru siguranţa alimentelor, în vederea încadrării în grupa de risc, în baza procedurilor transmise de către A.N.S.V.S.A. și ține evidenta lunară a unitătilor evaluate și clasificate în funcție de risc la nivelul compartimentului Control Oficial Alimente de Origine Animală ;
  25. realizează misiuni de audit, potrivit competenţelor şi procedurilor stabilite de A.N.S.V.S.A., în unităţile de profil supuse controlului sanitar–veterinar şi pentru siguranţa alimentelor;
  26. monitorizează şi raportează conducerii D.S.V.S.A. MEHEDINTI rezultatul acţiunilor de control în domeniul său specific de activitate, pe teritoriul de competenţă al D.S.V.S.A. MEHEDINTI;
  27. realizează acţiuni de control în vederea identificării fraudelor alimentare şi altor activităţi ilicite ce aduc atingere intereselor publice şi private în domeniul alimentar;
  28. participă, în urma solicitărilor, la analiza proiectelor depuse în ceea ce priveşte aspectele legate de proiectarea, amplasarea şi construirea unităţilor care vor fi autorizate sanitar-veterinar, sub aspectul siguranţei alimentare, inclusiv a celor care intenţionează să acceseze fonduri naţionale şi europene;
  29. difuzează, pe diferite căi mediatice, ghiduri şi materiale informative, cu aprobarea conducerii D.S.V.S.A. MEHEDINTI, pentru conştientizarea şi sensibilizarea opiniei publice în ceea ce priveşte domeniile de interes sanitar veterinar şi pentru siguranţa alimentelor;
  30. înregistrează, prelucrează şi interpretează datele tehnice colectate din cadrul unităţilor de industrie alimentară, privind rezultatele examenelor de laborator pentru depistarea encefalopatiilor spongiforme transmisibile (EST) şi întocmeşte situaţiile periodice oficiale pe care le înaintează la A.N.S.V.S.A;
  31. realizează controale specifice şi asigură completarea şi transmiterea documentaţiei către Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, cu privire la modul de respectare de către agricultori a SMR referitoare la domeniile specifice de competenţă;
  32. verifică conformitatea depozitelor de destinaţie la importurile de alimente de origine animală, prevăzute în Documentul de intrare şi datele existente legate de înregistrarea unităţilor;
  33. efectuează controale oficiale la destinație, în cazul comerțului intracomunitar/importului de alimente de origine animală și SNCU, în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în cazul notificării de către Compartimentul Autorizare, Înregistrare, TRACES şi gestiunea activităţii de Import- Export;
  34. supraveghează şi monitorizează, în condiţiile legii, activitatea personalului contractual care realizează controlul oficial în unităţile de producere, procesare, depozitare, transport, valorificare şi comercializare a produselor alimentare de origine animală, precum şi activitatea unităţilor respective;
  35. participă împreună cu alte instituţii abilitate, la acţiuni comune de control oficial sau la verificarea şi cercetarea unor presupuse abuzuri şi ilegalităţi în domeniul specific de activitate;
  36. solicită, după caz, în exercitarea acţiunilor de control oficial la operatorii economici, copii ale documentelor şi/sau alte documentaţii relevante;
  37. participă la realizarea misiunilor întreprinse de DG SANTE, în domeniul sanitar veterinar şi pentru siguranţa alimentelor, prin prezentarea activităţii proprii, precum şi la realizarea misiunilor de audit întreprinse de către A.N.S.V.S.A;
  38. răspunde la solicitările altor structuri din cadrul instituţiei sau ale A.N.S.V.S.A., precum şi ale persoanelor fizice şi juridice, privind domeniile de competenţă, conform legislaţiei în vigoare;
  39. participă la soluţionarea petiţiilor primite în responsabilitatea compartimentului Control Oficial Alimente de Origine Animală şi comunică răspunsurile către Compartimentul Autorizare, Înregistrare, TRACES şi gestiunea activităţii de Import- Export, având în vedere respectarea termenului legal de răspuns către petent, în conformitate cu prevederile legale;
  40. identifică nevoile de instruire şi face propuneri privind instruirea personalului şi/sau operatorilor economici pe domeniile specifice de activitate;
  41. participă la instruiri dispuse de A.N.S.V.S.A.;

42.participă şi la alte activităţi dispuse de conducerea D.S.V.S.A. MEHEDINTI, în conformitate cu limitele de competenţă.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul DIRECŢIEI SANITARE VETERINARE ŞI PENTRU SIGURANŢA ALIMENTELOR MEHEDINȚI  – Compartimentul Juridic si Resurse Umane, localitatea Drobeta Turnu Severin, strada Carol Davila, nr.1, judeţul Mehedinți, telefon fix 0352401500, interior « 13 », telefon mobil 0752348608, fax 0252325470, e-mail: roman.camelia-mh@ansvsa.ro, consilier superior, Roman Camelia Neli.

 Data publicării seit și sediu DSVSA MEHEDINȚI 02.05.2023